Een uurtje collecteren voor de Hersenstichting

De 22e  Hersenstichting-collecteweek nadert met rasse schreden. Alle zeilen worden bijgezet om de collecteorganisatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Hoe meer actieve collectevrijwilligers, hoe groter de kans op een succesvolle collecte.

Chaos in je hoofd na een bezoek aan een restaurant, elke dag de weg kwijtraken in je eigen huis of je geliefde niet meer herkennen. Voor de meesten van ons ondenkbare situaties. Maar niet voor mensen met een hersenaandoening. Eén op de vier mensen krijgt in het leven een hersenaandoening. Een groot deel houdt blijvende klachten en worstelt dagelijks met allerlei prikkels.

Dementie dreigt een ernstige volksziekte te worden: één op de vijf mensen krijgt uiteindelijk dementie. Deze ziekte maakt steeds meer slachtoffers en kan iedereen overkomen. Daar legt de Hersenstichting zich niet bij neer. Met hart en ziel zetten zij zich in om toekomstige patiënten te kunnen genezen.  Helpt u mee door in de week van 29 januari t/m 3 februari een straatje in uw eigen buurt te collecteren? Hoe meer collectanten op de been, hoe groter de collecteopbrengst en hoe meer de Hersenstichting kan doen aan onderzoek en voorlichting.

Voor direct aanmelden als collectant of collecteorganisator of voor meer informatie kijk op www.hersenstichting.nl of stuur een mail naar collecte@hersenstichting.nl Tijdens kantooruren kunt u ook bellen tel. 070 – 360 48 16.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …