Een maand lang gratis Stingray Classica kijken

In deze onwerkelijke tijd waarin mensen elkaar fysiek niet kunnen ontmoeten en alle evenementen zijn afgelast, missen veel mensen ook de mogelijkheid om klassieke concerten te bezoeken. De partners Stingray Classica en philharmonie zuidnederland hebben de handen ineengeslagen en bieden iedereen de mogelijkheid om een maand lang (zonder verplichting) te genieten van al het moois dat Stingray Classica te bieden heeft.

De philharmonie zuidnederland was wereldwijd de eerste orkestpartner van het platform en had ook de wereldprimeur om als eerste orkest wereldwijd live gestreamd te worden. Die uitzending en veel meer concerten, opera, ballet en documentaires zijn nu een maand lang gratis toegankelijk via de Stingray Classica-app. Het bekijken van al dit moois kan op de computer, tablet of mobiele telefoon. Aanmelden voor een gratis abonnement voor 30 dagen kan tot 18 april.

Hoe?
Hoe gaat de aanmelding in zijn werk? Ga via uw pc of tablet naar uw internetbrowser en naar: www.stingray.com/philzuid; vul de gift-code in: PHILZUID; klik onderin het scherm op ‘submit’; klik daarna op ‘create account’; vervolgens maakt u een inlog met een inlognaam en een wachtwoord of u kunt inloggen met uw Facebook-account. Geniet vervolgens via: classica-app.stingray.com of www.stingrayclassica.com/app 30 dagen gratis van al het moois dat Stingray Classica te bieden heeft!

Tip
Als u zoekt in de app op ‘philharmonie zuidnederland’ komt u o.a.het concert van Hartmut Haenchen tegen met de Zevende Symfonie van Bruckner. Een concert dat door NRC met 5 sterren werd beoordeeld. Mensen die na deze proefmaand een abonnement willen nemen op Stingray Classica en dat via philharmonie zuidnederland doen, profiteren van een mooie korting. Een abonnement kost dan geen 9,99 euro maar slecht 4,49 euro per maand.

Kijk ook bij

Toegangsbewijzen kerstvieringen H. Edith Stein Parochie

Ongetwijfeld hebben veel mensen zich afgevraagd hoe dat moet gaan met de kerstvieringen, wanneer we …