Een jarige of jubilaris verrassen met taart

Een verjaardag of jubileum vieren in deze bijzondere coronatijd gaat anders, klein en op afstand. Om toch met warmte dichtbij te zijn, gaan enkele vrijwilligers van de Rode Rik taarten bakken en mensen verrassen die een speciale verjaardag of jubileum vieren. Hebt u een familielid of vriend die dit jaar 80, 85 of 90 jaar wordt? Of een echtpaar dat dit jaar hun 50- of 60-jarig huwelijk viert? Geeft u zich dan snel op.

“Het vieren van verjaardagen en andere speciale gelegenheden gaat in deze coronatijd anders”, vertelt Arno van der Lee, beheerder van de Rode Rik. “In het voorjaar zijn daarom enkele vrijwilligers van de Rode Rik gestart met het bakken van taarten voor mensen die in juni jarig waren. Hierop is met veel enthousiasme gereageerd.” Met natuurlijk als hoogtepunt het overhandigen en mogen ontvangen van de heerlijke versgebakken taart. “Het is heerlijk om bezig te zijn en mijn creatieve bakgeest de ruimte te geven en daarbij ook nog mensen zo blij verrast te zien. Dat is het leukste moment”, zo vertelt een van de vrijwilligers enthousiast.

Blij maken
Viert u of een van uw familieleden of vrienden een speciale verjaardag: 80, 85 of 90 jaar? Of viert u of uw familie een 50- of 60-jarig huwelijk? En woont uw jarige of jubilaris in een woning van Woonstichting Charlotte van Beuningen? Geeft u zich dan op, dan bakken vrijwilligers een heerlijke taart en komen ze deze op de dag zelf brengen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar m.denouden@charlottevanbeuningen.nl of te bellen met Monique den Ouden via telefoonnummer 073- 6562382. Deze activiteit geldt voor dit jaar, dus tot 1 januari 2021.

Extra bijzonder
“Dankzij de bijdrage van Miles of Pleasure aan de Rode Rik kunnen we dit zo doen”, zegt Arno van der Lee. “Dat maakt het nog bijzonderder. We doen dit echt samen, een prachtig initiatief van Vughtse mensen, voor Vughtse mensen.”

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …