Een bezoekje aan Imagobureau M&N voor Kleur Stijl & Imago adviezen

(advertorial) Op donderdag 5 oktober had ik (Marion uit Vught) een afspraak bij Imagobureau M&N met Margriet (= Matchmaker XClusive Match) en Narda (Schoonheidssalon Narda Bénard). Ik wilde namelijk het beste uit mezelf halen. Van Margriet had ik vernomen dat zij in slechts twee uurtjes tijd veel kunnen realiseren. Vóór de afspraak ontving ik de Imago-Check, een hulpmiddeltje om zelf te testen welke aandacht ik nu al aan uitstraling geef.

De Kleuranalyse
Met analysedoeken bestudeerde Margriet mijn kleurtype. Ik ben een schoolvoorbeeld van een wintertype en sta goed met koele heldere kleuren zoals koningsblauw, petrol, fuchsia, wit, flessengroen, bordeaux, steenrood, enz. Ik was altijd geneigd blauw, grijs, zwart en roze te dragen uit ‘veiligheid’. Nu ga ik beslist gedurfdere kleurkeuzes en combinaties maken.

Make-up en Visagie
Narda heeft me stapsgewijs laten zien hoe ik oneffenheden in mijn huid kon neutraliseren. Ze heeft me ook laten zien hoe mijn wenkbrauwen eruit kunnen zien als de originele stand van de wenkbrauwen maar ook de kleur wordt hersteld. Ook gaf ze me tips & tricks in het kiezen van de juiste maquillage en het aanbrengen hiervan.

Kledingstijl
Ik ontving tips omtrent welke kleding modellen me het meest flatteren gezien mijn lichaamsvorm. Vervolgens kreeg ik tips rond kleuren, stoffen en prints die ook toegespitst waren op mijn lengte.
Het was een spannende dag. Ik kwam er binnen in eenvoudige kledij, maar Margriet en Narda hadden een jurk voor mij voorzien waar ik vrolijk van werd. Ik heb snel twee snapshots gemaakt die ik wil delen. Het was een spannende dag die me inzichten gaf hoe ik het beste uit mezelf kan halen.

Heeft dit u nieuwsgierig gemaakt?
Wil je weten wat een Kleur Stijl & Imago advies voor jou kan betekenen? Bel ons voor méér info of vraag naar de Imago Check die je thuis kunt doen. WELKOM!

Contactgegevens
Margriet Verhulst 06 51286166, info@xclusivematch.nl
Narda Bénard 013 5077705 of 06-14224584

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …