‘Echt Vugts’ geeft de microfoon aan jou tijdens Sidekick Saturday

Marco Vugts kreeg regelmatig te horen dat mensen het wel eens leuk zouden vinden een uitzending bij te wonen. Zo is een tijd geleden het idee geboren om mensen die dat leuk vinden bij gelegenheid het programma mee te laten presenteren in de studio. Dit resulteerde in het programma-idee Sidekick Saturday.

Elke 1e zaterdag van de maand komt iemand in de studio het programma mee-presenteren. En meer dan dat, de playlist van die dag bestaat voor een groot deel uit platen die vooraf uitgezocht zijn door de sidekick waarbij de nodige informatie niet mag ontbreken. 3 oktober gaat Echt Vugts van start met de eerste ‘Sidekick Saturday’ met Annemieke Schuurmans.

Verzoekjes
‘Echt Vugts’ is een programma dat elke zaterdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur live wordt gemaakt door Marco Vugts op het online platform NOVO3 met muziek van de vroege jaren ‘60 tot heden. Echt Vugts wil het programma zoveel mogelijk interactief houden met de luisteraar. Zo kan er elke week gestemd worden op een nieuwe release via zijn facebookpagina Echt Vugts, wordt er een vergeten plaat en een guilty pleasure gedraaid van een luisteraar. Natuurlijk worden ook de nodige verzoekjes gedraaid. Omdat een programma steeds evolueert en stilstand achteruitgang is, wordt er continu aan nieuwe ideeën gewerkt.

Uitzending meemaken?
Er is inmiddels al een mooie lijst met aanmeldingen, maar lijkt het je leuk om een keer een ‘Echt Vugts’ mee te maken, praat je een beetje makkelijk en heb je geen microfoonvrees, geef je dan op. Dit kan door een privé- of whatsappbericht te sturen via de facebookpagina Echt Vugts; ook kun je tijdens de uitzending contact opnemen via de NOVO3-app op 06-82288548. Wie weet vind je het wel zó leuk, dat je wellicht overweegt je aan te sluiten bij de NOVO3-familie; die kan altijd nieuwe enthousiaste vrijwilligers gebruiken op allerlei gebied. ‘Echt Vugts’ is elke zaterdag te beluisteren via de livestream op NOVO3.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …