Dungense fietsweek 26 t/m 29 juli

In 2022 organiseren Ontmoetingscentrum Litserborg en FietsGroep Den Dungen weer een ‘Dungense fietsweek’. Van dinsdag 26 tot en met vrijdag 29 juli kan er in de omgeving van Den Dungen worden gefietst. Voor elke dag is er een route van rond de 50 km en een kortere van ca. 32 km. De erg enthousiaste fietser kan de 50km-route van woensdag nog verlengen tot 72 km! En voor die woensdag is er ook een gezinsroute van ca. 15 km.

Het wordt opnieuw een, qua organisatie, simpele versie.

– De routebeschrijvingen (knooppunten) spreken voor zich en dus zijn de routes niet bewegwijzerd. Er zijn ook geen controleposten.
– Je hoeft je niet vooraf aan te melden of in te schrijven (mag wel).
– Wil je alleen of met je eigen groepje fietsen? Geen probleem.
– Wil je heel gezellig de 50km-route met FietsGroep Den Dungen mee fietsen? Prima. FGDD start steeds om exact 10.30 uur vanaf Litserborg (we beginnen om 10 uur met koffie!). In het geval de groep te groot wordt, splitsen we het geheel in kleinere groepjes, die kort na elkaar vertrekken.
– De routebeschrijvingen zijn steeds vanaf 09.00 uur bij de info-balie in Litserborg verkrijgbaar.
– Omdat de fietsweek de enige bron van inkomsten van de FGDD is, vragen we de deelnemers om een vrijwillige bijdrage. We zetten een ‘collectebus’ op de info- balie en rekenen erop dat de deelnemers daarin bij het afhalen van de routes wat euro’s doneren. Een indicatie: € 2,50 per fietsdag/deelnemer.
– Vooraf over de route(s) beschikken kan ook. Maak dan per route en per deelnemer € 2,50 over op bankrekening NL 07 INGB 0794 1342 38 t.n.v. W.H.M olenkamp. Vermeld daarbij duidelijk je mailadres en om welke fietsdag/afstand en deelnemers het gaat (we vertrouwen op ieders eerlijkheid). De route(s) ontvang je dan per mail. Uiteraard kunnen deze gegevens ook per mail (fgdendungen@gmail.com) worden doorgegeven.
– Iedereen fietst op eigen risico.
– Door je aan te melden of mee te fietsen, accepteer je het ‘reglement’.

Kijk ook bij

Foute Kerstbingo zaterdag 9 december

Een avond vol gezelligheid met glühwein, kerstmutsen, kerstmuziek, een optreden van Jack van Raamsdonk en …