Duizend euro voor Special Sports de ‘Race Runners’

Na stichting Mariton, StarsOnStage en Kinderkamp Bladel had ‘Race Runners’ van Vughtse Sportclub Prins Hendrik dit jaar de eer een mooie donatie te ontvangen van Stichting Kindervriend Vught.

Zaterdag 3 november trok het bestuur van Stichting Kindervriend Vught samen met drie jeugdige vrijwilligers naar het terrein van Prins Hendrik. Sinds 2016 traint hier een groep kinderen tussen 6 tot 18 jaar op diverse atletiekonderdelen. Het bijzondere aan deze groep is dat elk lid een persoonlijke uitdaging heeft om mee te doen aan deze trainingen. Ouders staan langs de kant met trots te kijken wat hun kind klaarspeelt met behulp van trainer Carolien Wellen en haar toegewijde vrijwilligers. Ook zien de toeschouwers kinderen met cerebrale parese voorbij flitsen op hun speciale loopfietsen. De lol en het enthousiasme spatten er vanaf. Na een kleine introductie over waar Stichting Kindervriend voor staat, werd de cheque van 1000 euro uitgereikt. Het bestuur van Stichting Kindervriend Vught is er van overtuigd dat de gelden opnieuw zijn geschonken aan een groep mensen die volledig het doel van de stichting belichaamt.

Bezoek Kindervriend
De steun is mogelijk gemaakt door al die mensen die zich volledig belangeloos hebben ingezet voor Stichting Kindervriend Vught. Daarvoor bedankt de Stichting iedereen die de Sint ‘geboekt’ heeft voor het komende feest der feesten. Door deze boekingen kan Kindervriend iets betekenen voor diegenen die net iets extra’s nodig hebben. Mocht u nu voor uzelf, organisatie, werk en of sportclub een bezoek van de Kindervriend wensen, laat het weten via mailadres: stichtingkindervriendvught@gmail.com

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …