Jubelende Ronan van Zandbeek na winst in Oostende (Foto: Gino Coghe)

Dubbelslag voor Team Invicta Watches

Op zondag 30 september wisten twee renners van Team Invicta een eerste prijs te bemachtigen. Ronan van Zandbeek werd 1e in Oostende en Klaas Groenen won een sterke veldrit in Dordrecht.

In een uitermate sterk deelnemersveld wist Ronan van Zandbeek in de ‘End of Summer Beachrace’ in Oostende met Briek Beuselinck en Coen Vermeltfoort al vroeg weg te rijden van de rest van het deelnemersveld. De afstand tot de volgers groeide gestaag. De drie waren niet meer in te halen. In de voorlaatste ronde moest de Belg Beuselinck de Nederlanders laten gaan. Ronan van Zandbeek, de strandracespecialist bij uitstek, ging de strijd aan met profwielrenner en landgenoot Coen Vermeltfoort van Roompot. Ronan pakte de overwinning.

Klaas Groenen
In Dordrecht nam Klaas Groenen deel aan de tweede veldrit van dit seizoen. Ook hier een sterk rennersveld. Alle toppers van Nederland bij het veldrijden voor amateurs kwamen aan de start. Een week eerder kon Klaas Groenen met enig gemak de eerste veldrit winnen. Deze zondag ging dat minder gemakkelijk. In een pittige strijd moest Klaas al zijn kracht en energie aanwenden om, met een miniem verschil, uiteindelijk de hoogste plek op het podium te bemachtigen. Veldrijder Klaas Groenen heeft zich sinds enkele weken aangesloten bij het Team Invicta Watches.

Kijk ook bij

Kofferbakverkoop bij D’n Hop Boxtel

D’n Hop houdt op zondag 7 mei van 10.00-15.00 uur de eerste editie van de …