Foto Ruud Strobbe

Driving Dinner Vught 2017

Op woensdag 21 juni jl. organiseerde Ondernemerskamer Vught haar eerste Driving Dinner Vught. Een bijzonder evenement met een mix van gastronomie, verbinding en logistiek.

Na een feestelijke opening door voorzitter Giel Schuurmans vertrokken maar liefst 16 taxibussen met 126 leden en niet-leden van de Ondernemerskamer Vught vanuit IJM aan de IJzeren Man naar één van de zes deelnemende restaurants voor de eerste gang. De deelnemers genoten vervolgens van drie gangen, telkens in een ander restaurant met een ander tafelgezelschap.

Tussen iedere gang werd er 20 minuten sightseeing Vught ingepland zodat de restaurants de tijd kregen zich op de volgende gang voor te bereiden. De spanning in de bussen was om te snijden. Wordt het De heer Kocken, Tzong Don, ’t Misverstant, Beleef!, Hemels of gaan we naar Maurick. En waar zitten we de volgende gang, en met wie? Hilariteit alom.

Bij iedere gang kregen de deelnemers ruimschoots de gelegenheid kennis te maken met collega ondernemers uit Vught. De tafels stonden er strak gedekt bij en waren voorzien van keurige naambordjes voor de verplichte tafelschikking. De deelnemende restaurants zetten vervolgens hun beste beentje voor om de gasten optimaal te verwennen.

Foto Ruud Strobbe

Na de derde gang en de nodige taxifiles in het centrum van Vught werd er uitgebreid nagepraat en geborreld tijdens de afterparty in IJM. Alle deelnemers waren bijzonder enthousiast. Het weer, het gezelschap, de logistiek en uiteraard de fantastische prestaties van de Vughtse horeca zorgden voor een geslaagd evenement dat mogelijk jaarlijks of tweejaarlijks zal worden herhaald.

Interesse in de Ondernemerskamer Vught? Kijk op www.ondernemerskamervught.nl.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …