Driving Dinner past perfect in visie van ‘het Geheim van Vught’

Onder de mysterieuze titel ‘het Geheim van Vught’ spreken ondernemers, historici, natuurkenners en betrokken Vughtenaren samen met Gijs van Oorschot, beleidsmedewerker Economische zaken Gemeente Vught, al enige tijd over de mogelijkheden om Vught nog nadrukkelijker op de kaart te zetten.

Er wordt gestreefd naar een grotere samenwerking tussen allerlei ‘bewogen’ groeperingen. Daarbij wordt gedacht aan: combinaties tussen sportverenigingen, recreatieve instellingen, culturele clubs, dienstverlenende sectoren, hotels en restaurants. Het culinaire netwerkevenement Driving Dinner Vught dat op 21 juni gehouden wordt door Ondernemerskamer Vught, sluit perfect aan op de doelstellingen van Van Oorschot. “Het idee van een walking of driving dinner is zelfs in een van onze brainstorm sessies voorbij gekomen. Het is prachtig om te zien dat een vereniging als de Ondernemerskamer Vught dit op eigen initiatief heeft ontwikkeld.”

Van Oorschot geeft aan dat dit een mooie kans is om ondernemers uit Vught met elkaar te verbinden. “Ook ontstaat er een samenwerking tussen de deelnemende restaurants. Een positieve ontwikkeling. Het is tevens goed dat de Ondernemerskamer Vught heeft besloten ook niet-leden de mogelijkheid te bieden om aan te sluiten. Ondanks diverse initiatieven wordt er in Vught nog te weinig samengewerkt. Zo zijn er relatief weinig samenwerkingsverbanden tussen de ondernemers op de bedrijventerreinen en in het centrum. Het feit dat bij de totstandkoming van het Driving Dinner bleek dat de restauranthouders elkaar nog nauwelijks kenden, illustreert dit. En dit terwijl we elkaar juist zouden kunnen versterken.”

Het Driving Dinner Vught start vanaf het Strandpaviljoen Vught. Vanuit hier zullen de deelnemers in kleine gezelschappen per taxibus worden vervoerd naar een van de zes deelnemende restaurants. Iedere gang wordt in een ander restaurant met een ander tafelgezelschap genoten. Een kans bij uitstek om nieuwe ondernemers te ontmoeten. Van Oorschot hoopt dat het Driving Dinner een groot succes wordt, zodat er in de toekomst nog meer ondernemers zullen aansluiten en elkaar zullen weten te vinden. Hij hoopt op een terugkerend evenement dat misschien wel kan uitgroeien tot een Driving Dinner Weekend.

Aanmelden
Interesse in het Driving Dinner op 21 juni 2017, maar nog niet aangemeld? Mail naar info@ondernemerskamervught.nl voor een uitnodiging en het inschrijfformulier.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …