maandag 24 juli 2017
Home / Algemeen / Driving Dinner OKV
Patisserie De Rouw

Driving Dinner OKV

Op woensdag 21 juni  lanceert Ondernemerskamer Vught(OKV) een gloednieuw initiatief: Het Driving Dinner Vught, een culinair netwerkevenement voor heel zakelijk Vught.

Het belooft een avond vol culinair genot te worden met gezellige (netwerk)gesprekken. De deelnemers ontmoeten elkaar op de startlocatie het Strandpaviljoen aan de IJzeren Man. Vanuit hier vertrekken ze per taxi in een klein gezelschap naar één van zes Vughtse restaurants voor de eerste gang van het driegangendiner. Per gang wordt gewisseld van restaurant en van gezelschap.

Drie gangen op drie plaatsen
Op het menu van dit evenement: drie gangen van heerlijke gerechten en specialiteiten. De drie gangen vinden plaats in telkens een ander restaurant met een ander gezelschap. De deelnemende restaurants zijn: Tzong Don, Beleef!,’t Misverstant, Hemels, Kasteel Maurick en De Heer Kocken. Het vervoer naar de eetgelegenheden is per taxi en wordt verzorgd door de Vughtse ondernemer Taxicentrale de Meierij. Na afloop ontmoeten alle deelnemers elkaar tijdens een feestelijke afterparty in het Strandpaviljoen. Het OKV Driving Dinner is niet alleen toegankelijk voor leden van de Ondernemerskamer. Ook andere ondernemers uit Vught zijn welkom om deel te nemen. Voor meer informatie kunt u mailen naar secretariaat@okvvught.nl. U ontvangt dan een uitnodiging en inschrijfformulier.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Car Wash Vught

Kijk ook bij

Bouw nieuw Kindcentrum Vught-Zuid gaat van start

Na de bouwvakvakantie start de bouw van het nieuwe kindcentrum in Vught-Zuid. Vorige week maandag …