Drie Dona’s exposeren bij THUIS

In de weekenden van 7-8 en 14-15 oktober exposeren bij THUIS de kunstenaars Willie, Susan en Anton Dona uit Oisterwijk. Als zussen en broer uit een bekende Tilburgse familie maken zij al vele jaren prachtige ingetogen beelden en schilderijen.

De ouders van Willie, Susan en Anton hadden een drogisterij en verfwinkel. Met name moeder Dona-Kniknie was de creatieve geest. Pa Dona zorgde voor de ondersteuning en lijstjes voor de talloze kunstwerken.De twee zussen en broer hebben alle drie een website: www.susandona.nl , www.williedona.nl en www.antondona.nl. Het is de moeite waard om daar even rond te kijken. Maar het is nog beter om even naar Vught te komen.

Voelt u zich THUIS om de beelden van Willie en Anton en de schilderijen van Susan in een huiselijk sfeer te komen bekijken.

THUIS biedt incidenteel ruimte aan kunstenaars om hun werk te presenteren in een historische omgeving, het oude landhuis Roozenoord aan de Vliertstraat, gebouwd rond 1850 en bij veel Vughtenaren beter bekend als Huize Ponten. De bewoners stellen hun huis open en geven de kunstenaars de gelegenheid hun werk te tonen.

U bent van harte welkom bij THUIS, Vliertstraat 20 in Vught: zaterdag 7 oktober van 15.00 – 17.00 uur. Zondag 8 oktober, zaterdag 14 en zondag 15 oktober van 13.00 – 17.00 uur. Alle dagen is minstens één van de kunstenaars aanwezig.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …