Dream4Kids op ‘Roet Korte Put’

Ingezonden mededeling

‘Dream4Kids omèrrumt oe’ is het hartverwarmende motto van ons carnavalsembleem. Het kleurige embleem is een aanwinst voor uw carnavalstenue, jasje of kiel, maar ook een steun voor Dream4Kids. Ons eerste carnavalsembleem is een mooi, fleurig ontwerp en symboliseert een omhelzing vol warmte en bescherming.

Het motto van het Oeteldonkse carnavalsfeest 2023 is ‘Oeteldonk omèrrumt oe’. Dat warme gebaar naar die ander is ons natuurlijk op het lijf geschreven. Dus hebben we ervan gemaakt: Dream4Kids omèrrumt oe.

Onze Droomdagen zijn hartverwarmend voor de kinderen die onze steun hard kunnen gebruiken. Wij omarmen deze droomkinderen. Maar we omhelzen ook de feestvierders die tijdens het carnavalsfeest ons embleem gaan dragen. Zij maken op hun beurt een sociaal gebaar naar Dream4Kids en steunen daarmee onze missie.

Extra speciaal is het dat Dream4Kids dit jaar is gekozen als hét goede doel voor Roet Korte Put. Het event waar netwerken, bier en worstenbroodjes volledig in elkaar opgaan. Op 16 februari om 11.11 uur start het uitverkochte event en vele Bossche ondernemers zullen het event zien als startsein van Oeteldonk 2023. Dream4Kids zal ook aanwezig zijn en van de gelegenheid gebruikmaken om ter plekke de emblemen te verkopen.De emblemen kosten € 7,50 en de opbrengst komt volledig ten goede aan de organisatie van Droomdagen voor kinderen met een trauma. Als hun mooiste dromen uitkomen, draagt dat positief bij aan hun gevoel van geborgenheid en waardigheid. Ze voelen zich omarmt!

Ben je niet aanwezig op de 16e maar wil je wel in het bezit komen van dit fantastische embleem, dan is het te koop bij ’t Pantoffeltje (tijdens openingsuren), via Studio Oeteldonk, bij de kraam van Oeteldonk sjaal op de Bossche markt, bij carnavalswinkel Oetelhuukske en bij Kustomaid in Berlicum.

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …