Bezorg een kind dé dag van zijn of haar leven!

Dream4Kids houdt informatieavond voor nieuwe vrijwilligers

Stichting Dream4Kids houdt dinsdag 7 november een informatieavond voor nieuwe vrijwilligers in Perron 3, Hoff van Hollantlaan 1, Rosmalen. Aanvang 19.30 uur. Aanmelden kan via info@dream4kids.nl.

Als Dreamchaser organiseer je, samen met iemand van jouw keuze, een droom van een kind. Je doet er alles aan om het kind dé dag van zijn of haar leven te bezorgen. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de ‘droomdag’, evenals voor het verkrijgen van voldoende financiële middelen en sponsoring in natura om de droom te realiseren. Je onderhoudt zelf de contacten met het (pleeg)gezin en houdt regelmatig contact over de voortgang van het droomproject met de dromencoördinator van Dream4Kids. Alle vrijwilligers geven aan dat het organiseren van een droomdag heel goed te doen is naast hun baan.

Jeugdtrauma
Alleen al in Nederland heeft tussen de 25 en 50% van de kinderen te kampen met een jeugdtrauma. Om te voorkomen dat deze kinderen ontwikkelingsproblemen of langdurige klachten overhouden aan de gebeurtenis, zijn een goede behandeling en begeleiding van levensbelang. Dream4Kids ondersteunt de medische en psychische behandeling door de allergrootste dromen van kinderen in vervulling te laten gaan tijdens een droomdag. Dit draagt bij aan het vertrouwen in zichzelf en de wereld en het geeft moed en positieve energie om weer in dromen te geloven. Voor meer informatie kijk op www.dream4kids.nl.

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …