Leon van der Schoot en Wim Akkermans

Dream4Kids actief op Koningsmarkt in Vught

Op 27 april staat Dream4Kids op de Koningsmarkt in Vught. Naast twee kramen waar speelgoed verkocht wordt, zijn er twee sportieve Vughtse mannen aanwezig die in actie komen om geld op te halen voor dit goede doel.

Wim Akkermans gaat op de loopband zoveel mogelijk kilometers lopen, ter voorbereiding op de 100 km die hij op 9 september gaat lopen voor Dream4Kids. Er worden lootjes verkocht waarmee mensen kunnen gokken hoeveel km hij gaat halen – wie het dichtst bij zit, wint een dinerbon voor twee personen bij ’t Geveltje in Vught. Tegelijkertijd gaat Leon van der Schoot virtueel de Stelvio op fietsen, hetgeen in september werkelijkheid wordt wanneer hij met Cycle4Dreams deze Italiaanse berg bedwingt voor Dream4Kids. Opnieuw kunnen mensen meedingen naar een dinerbon door te raden binnen hoeveel tijd hij dit voor elkaar krijgt. De opbrengst van beide acties gaat naar Dream4Kids. Kom gezellig langs en waag een gokje!

Over Dream4Kids
Dream4Kids organiseert unieke droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die een traumatische ervaring achter de rug hebben. Deze kinderen kunnen vaak het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen.

Door – als onderdeel van het therapeutisch traject – hun mooiste dromen te vervullen streeft Dream4Kids ernaar deze kinderen weer de moed en energie te geven om in de toekomst te geloven.

Kijk ook bij

Doe mee aan de huisdier look-a-like challenge!

En win een professionele fotoshoot met je huisdier, aangeboden door knapdier.nl – Fotografie Doe samen …