Een van de mogelijke locaties voor toestellen

Dr. Landmanschool en de Kindertuin in beweging voor de Beweegtuin

In Helvoirt wordt er gewerkt aan een route met toestellen voor bewegingsoefeningen. De beweegroute moet ouderen en jongeren aanzetten om meer te bewegen. Het parcours wordt aangelegd in de omgeving van woon-/zorgcentrum De Leyenhof en het HelvoirThuis. Er is een werkgroep die ontzettend actief bezig is om een route te maken en om geld bij elkaar te verzamelen, maar er is nog niet voldoende …

De kinderen van de Dr. Landmanschool en de Kindertuin schieten te hulp door zelf in beweging te komen, want bewegen is gezond en dat willen ze laten zien door middel van een sponsorloop. De kinderen zullen t/m 10 november op zoek gaan naar mensen die hen willen sponsoren.

Op dinsdag 14 november van 09.00 tot 09.30 uur gaan de kinderen zoveel mogelijk rondjes rennen en/of lopen, want hoe meer rondjes, hoe meer geld ze krijgen. De jongste kinderen t/m groep 4 blijven rondom de school, de oudere kinderen (groep 5 t/m groep 8) zullen wat verder lopen. Zij lopen vanuit school richting de Leyenhof, daar over de binnenplaats heen en dan via het Hofpad weer terug naar school. Het is natuurlijk ontzettend leuk als de kinderen aangemoedigd worden, dus kom gerust langs de route staan.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …