Douwe Egberts-punten inleveren voor voedselbank

Liggen er nog Douwe Egberts-waardepunten in jouw keukenla? De voedselbank is er blij mee! De punten kunnen namelijk verzilverd worden in pakken koffie, die uitgedeeld worden aan mensen die het financieel zelf niet redden. Je kunt de punten tot en met eind december opsturen naar Voedselbank Den Bosch e.o. of ze inleveren bij verschillende winkels.

Koffie voor voedselbankklanten
Koffie is een duur product en voor veel mensen begint de dag pas goed na een kopje koffie. Daarom hoopt Voedselbank Den Bosch en omstreken ook dit jaar weer veel waardepunten te verzamelen en daardoor veel klanten blij te kunnen maken met koffie. De inzamelingsactie vindt voor het elfde jaar op rij plaats in samenwerking met lokale Lionsclubs (Bastion uit Den Bosch, Maas-Dieze Crevecoeur uit Rosmalen en Les Lunettes uit Vught). Douwe Egberts ondersteunt de actie door de opbrengst te verhogen met 20%.

Inleveren van waardepunten
De organisatoren van de actie zijn elk jaar weer verbaasd hoeveel zegels uit alle kasten, laden en doosjes tevoorschijn komen. Dus kom in actie, ga ook thuis op zoek en vraag naar de punten bij vrienden, familie en buren. Stuur de Douwe Egberts-waardepunten vóór 31 december op naar of geef ze af bij: Voedselbank Den Bosch en omstreken, Jagersheuvelstraat 26, 5222 BJ ’s-Hertogenbosch. Of doneer ze in de speciale verzameldozen bij verschillende winkels in de buurt. De Lionsclubs verzamelen en tellen de punten voor de voedselbank.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …