Home / Algemeen / Dommelcross groeit op alle vlakken
Patisserie De Rouw
Foto: Merijn Geurts | ITOOK (www.itook.nl)

Dommelcross groeit op alle vlakken

Dommelcross, het hardloopevenement dat bekend staat als het meest karakteristieke van de Meierij, gaat zondag 2 februari voor de vierde keer van start. De Dommelcross heeft eerder al bewezen een serieuze plek in te nemen op de hardloopkalender en ook voor de komende editie is de organisatie erin geslaagd een uitdagend parcours uit te zetten. Het volledig onverharde parcours loopt geheel door natuurgebied Zegenwerp, met meerdere uitdagende heuveltjes en kronkelige single-tracks.

Stichting Dommelcross is de samenwerking aangegaan met Rabobank Hart van de Meierij, speciaal om kinderen te stimuleren om te sporten. “We zijn als organisatie zeer blij met het vertrouwen en steun van de Rabobank”, zegt voorzitter Marty van de Veerdonk. ‘We gaan ons samen inzetten om alle basisschoolkinderen te stimuleren om te sporten/hardlopen. Deelname aan de kinderloop is gratis. Er is besloten om te starten met de sponsoring van de editie in 2020, met een optie voor twee aanvullende jaren bij een succesvolle samenwerking.”

Foto: Merijn Geurts | ITOOK (www.itook.nl)

Rabobank
In 2020 sponsort Rabobank alle kinderafstanden. Hiermee is de ‘Rabo Kidsrun’ in het leven geroepen. Martijn Schoones, adviseur Marketing en Communicatie bij Rabobank: “In het kader van vitaliteit en de binding met de jeugd zijn wij zeer verheugd om als exclusieve sponsor van de Rabo Kidsrun op te treden. Naast dat we naamgever zijn, gaan we ook zorgen voor een actieve bijdrage aan het evenement met Rabo PinPin: onze coolste zakgeldapp, speciaal voor kinderen en hun ouders. We nodigen daarom alle schooljeugd uit om deel te nemen en de stand van de Rabobank te bezoeken.”

Inschrijven
De online voorinschrijving voor de Dommelcross is nog geopend tot 25 januari, maar ook dit jaar is het mogelijk ter plekke nog in te schrijven op het startterrein. Het volledige programma is te vinden op www.dommelcross.nl en via Facebook.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

KWF Kankerbestrijding Helvoirt zoekt collectanten

Het KWF heeft dit jaar i.v.m. de coronacrisis lang gewacht om een besluit te nemen …