Dommelbaorzedurpse Praol Rellie en Muziek bij de Pomp

In je carnavalesk versierde auto genieten van een ludieke tocht door Dommelbaorzedurp, Keiespellersdurp en Kneutergat met 11 leuke opdrachten en diverse tussenstops onderweg? Schrijf je dan nu gratis in voor de Dommelbaorzedurpse Praol Rellie op 21 februari!

Inschrijven kan tot 14 februari via praolrellie.dbd@gmail.com. Je ontvangt dan een inschrijfformulier, de route, een deelnemersnummer en bij de start een uniek vaantje met jaar van deelname voor aan de spiegel in je auto. De Dommelbaorzedurpse Praol Rellie start om 13.11 uur vanaf het parkeerterrein bij Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg (Lidwinastraat 12C), waar Jeugdprins Lars d’n Urste het startschot zal geven. Finishen kan tot 17.00 uur bij de pomp op het Marktveld.

Muziek bij de Pomp
Wil je liever op dinsdagmiddag 21 februari genieten van een gezellig stukje muziek en als toeschouwer de finish van de Praol Rellie beleven? Ga dan om 15.00 uur naar het Marktveld! Diverse Clubkes en Blaaskapellen zullen zich verzamelen rondom de pomp om daar de arriverende kleurrijke stoet muzikaal over de finish te blazen.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …