Dommelbaorzedurpse Kletsavond zaterdag 11 februari

Geheel passend bij het motto van 2023 ‘Dees jaor gaot alles anders’ zijn de jaarlijkse kletsavonden op vrijdag en zaterdag samengevoegd op één avond. Ga daarom allemaal genieten van een spectaculaire Kletsavond op zaterdag 11 februari in Elzenburg!

Dees jaor klimmen, naast twee plaatselijk wereldberoemde kletsers, maar liefst drie nieuwkomers voor u in de ton! Vijf deelnemers die zich van hun allerleukste kant aan u laten zien: Toine van de Ven, Harm van Iersel, Marleen van Beek, Judith Nicols en Bart Meesters. U wordt deze avond geamuseerd met hilarische optredens vol humor, slappe klets en rake opmerkingen over het wel en wee in en rondom Dommelbaorzedurp. Met muzikale ondersteuning van onze clubkes Deesjavu en De Knolderapen belooft het weer ouderwets gezellig te worden! Zorg dat u erbij bent, want deze bruisende avond vol lachwekkend spektakel wilt u niet missen!

Kaarten
Zaterdag 11 februari, Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg, Lidwinastraat 12C in Vught. De zaal gaat open om 19.30 uur. Zorg dat u op tijd bent, er is maar een gering aantal zitplaatsen. Kaarten à 8 euro zijn verkrijgbaar vanaf 20 januari bij de volgende voorverkoopadressen: Slijterij De Slijter – Moleneindplein 112, Dit of Dat – Kempenlandstraat 13a, Sigarenmagazijn De Sport – Helvoirtseweg 52.

Marleen van Beek
Harm van Iersel
Bart Meesters
Judith Nicols
Toine van de Ven

Kijk ook bij

Open Inloop PvdA-GroenLinks

Komende weken spreekt de Vughtse gemeenteraad o.a. over de vaststelling van beleidsnotitie Vrijkomende Agrarische Bebouwing …