Estafetteteams Dommelbaarzen

Dommelbaarzen succesvol op Regionale Zomerkampioenschappen

De weekenden van 26 en 27 mei en 2 en 3 juni mocht het team van de Dommelbaarzen met maar liefst 17 zwemmers aan de start verschijnen van de Regionale Zomerkampioenschappen in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. Tijdens deze kampioenschappen kwamen in totaal 754 zwemmers van 64 verenigingen uit de regio zuid (Limburg, Brabant en Zeeland) met een behaalde limiet bij elkaar en zwommen allemaal voor de titel Regionaal zwemkampioen 2018.

Het team van de Dommelbaarzen was in uiterste topvorm, gouden (4), zilveren (11) en bronzen (11) medailles werden individueel behaald door Rick van Hamond, Wietse Beerens, Devin Servais, Max Peters, Luke Looymans, Sjoerd Looymans, Teye Chan en Edvin Hodzic en het estafetteteam Dommelbaarzen 1 (Wietse Beerens, Rick van Hamond, Joris te Booij, Max Peters) en Dommelbaarzen 2 (Teye Chan, Devin Servais, Luke Looymans, Sjoerd Looymans).

Met deze resultaten mag VZ & PV De Dommelbaarzen zich 16e van Limburg, Brabant en Zeeland noemen. Een heel mooie prestatie!

Kijk ook bij

Geef jouw sportkleding een tweede kans

Na de zomervakantie wordt voor de 6e keer de Sportkleding Weggeefbeurs gehouden. Vanaf april is …