‘Doet Ontmoet’ vrijdag 1 april over kleuradvies

Iedere eerste vrijdag van de maand wordt er een DO (Doet Ontmoet) bijeenkomst gehouden in de Speeldoos in Vught. Met elke keer heel verschillende onderwerpen die gerelateerd zijn aan een gezonde leefstijl, zoals voeding, bewegen, een goede balans, de kracht van positieve gedachten. Het zijn niet alleen interessante ochtenden, het is ook heel gezellig onderling. Iedereen is welkom. Deelname en de koffie zijn gratis.

Op vrijdag 1 april is het onderwerp ‘Kleuradvies’. Deze bijeenkomst, die om 09.30 uur begint, zal Monique Donker aanwezig zijn om over kleuradvies te vertellen en te inspireren. De ervaringen van deelnemers aan de DO-bijeenkomsten zijn allemaal positief. De initiatiefnemers hebben een aantal deelnemers gevraagd om aan te geven wat de bijeenkomsten hen hebben gebracht. Zij geven aan dat ze het fijn vinden om andere mensen te ontmoeten, dat ze geprikkeld worden door de onderwerpen en hierdoor ontdekken wat ze willen. “Heel interessant! Ik kom er telkens weer wijzer vandaan.” De deelnemers geven ook aan dat er zo’n prettige sfeer is. “Dat voel je meteen. Ik voelde me snel op mijn gemak”. Een mooie quote van een deelnemer: “Hoe meer je van jezelf durft te laten zien, hoe meer er is om van te houden.”

Aanmelden
Wil jij ook deelnemen aan een bijeenkomst van DO? Meld je aan via info@welzijnvught.nl of bel naar 073-6565350. De eerstvolgende bijeenkomst is op 1 april. De volgende bijeenkomsten zijn op 6 mei en 3 juni. DO wordt georganiseerd op initiatief van de GGD, samen met Omarmen (ervaringsdeskundigen armoede), stichting ABZ, Kernteam Bestaanszekerheid en Welzijn Vught.

Kijk ook bij

Tweede editie Queer Arts Festival in Verkadefabriek

Na een succesvolle editie in mei 2023, krijgt het Queer Arts Festival een tweede editie …