Maquette van het toekomstige Labyrint: nu nog leeg, over 1,5 jaar vol met verbeelde verhalen

Doe mee met het labyrint van Vught

Op de afbeelding is een ‘leeg’ labyrint te zien, het is de bedoeling dat dit vol met verbeelde verhalen van en met zoveel mogelijk mensen uit de gemeente Vught wordt gevuld. Iedereen vanaf 10 jaar die betrokken is bij deze gemeente mag meedoen. Gedurende het komende jaar worden op regelmatige basis gratis bijeenkomsten en textielworkshops gehouden op diverse plaatsen, verspreid over de dorpen Cromvoirt, Helvoirt en Vught. Help jij ook mee om samen 1 groot kunstwerk te realiseren? Dat kan op meerdere manieren:

Word verteller! Welk verhaal zou jij graag terug willen zien in het labyrint? En/of word maker! Schrijf je in voor de gratis workshops, waar je allerlei nieuwe technieken leert. Nieuwsgierig geworden? Check de site voor alle mogelijkheden en meld je aan voor activiteiten: www.labyrintvanvught.nl.

Na de zomervakantie gaat dit project met een speciale labyrint-van-vught-camper de wijken in. Hiervoor is de organisatie nog op zoek naar sleutelfiguren in de wijken, die hun buurt goed kennen en willen helpen met een mooie plaats om te staan en om de buurtbewoners te informeren. Mail naar: labyrintvanvught@gmail.com.

De initiatiefnemers hopen je binnenkort te mogen verwelkomen, alleen of samen met buren, familie en vrienden. Zie onderstaande agenda en meld je aan op www.labyrintvanvught.nl.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Cultuurparticipatie, VSBFonds, Lang Leve Kunst Fonds, Plaza Cultura en heel veel organisaties in Vught.

Agenda labyrint van Vught

Dinsdag 13 juni van 14.00 tot 16.00 – Verhalen verbeelden met verschillende technieken. Battle Axe, St.-Lambertusstraat 60 in Cromvoirt.

Donderdag 15 juni van 10.30 tot 12.00 – Verhalen delen en ontwerpen in het Living Museum, Zorgpark Voorburg, Watertorenlaan 15, gebouw De Weverij in Vught.

Donderdag 22 juni van 19.00 tot 20.30 – Textielworkshop foto’s op textiel drukken in Theater de Speeldoos, Vliertstraat 6, Vught.

Dinsdag 27 juni van 09.30 tot 11.00 – Verhalen delen en samen creëren in De Rode Rik, Van Sonstraat 49a, Vught.

Donderdag 29 juni van 10.00 tot 11.30 – Ontwerp je eigen verhaal op textiel in het HelvoirThuis, Kloosterstraat 30, Helvoirt.

Maandag 3 juli van 10.00 tot 12.00 – Verhalen verbeelden met verschillende technieken in het Living Museum, Zorgpark Voorburg, Watertorenlaan 15, gebouw De Weverij in Vught.

Dinsdag 11 juli van 14.00 tot 16.00 – Borduren, appliqueren, zeefdrukken en meer in de Battle Axe, St.-Lambertusstraat 60 in Cromvoirt.

Donderdag 13 juli van 10.00 tot 11.30 uur – Samen werken aan het project in het HelvoirThuis, Kloosterstraat 30, Helvoirt.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …