Doe mee aan Rabobank Clubkas Campagne en steun Vughtenaren in armoede!

Rabobank ’s-Hertogenbosch en omgeving draagt verenigingen in de regio een warm hart toe. De bank geeft ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen in de buurt. Zodat de verenigingen kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

Klanten van de Rabobank mogen een stem uitbrengen op verenigingen die zij graag steunen. Vlak voor de stemperiode ontvangen klanten van de Rabobank een bericht waarin staat hoe ze kunnen stemmen. Hoe meer er voor een vereniging wordt gekozen, des te meer geld ontvangt deze vereniging. De stemperiode loopt van 27 september tot en met 11 oktober 2019.

Vincentiusvereniging Vught helpen?
Vincentiusvereniging Vught wil graag een structurele bijdrage leveren aan een beter leven voor zwakkeren en kwetsbaren in de gemeente Vught. Natuurlijk blijft Vincentiusvereniging Vught altijd op zoek naar financiële hulp om de verschillende activiteiten van de vereniging te kunnen bekostigen. De vereniging heeft ervoor gekozen om de opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne te besteden aan de Sinterklaasactie en Vincentius Kerstpakkettenactie. De Vincentius Kerstpakkettenactie, dit jaar de 24e editie, is bij iedere Vughtenaar bekend. ‘De Sint is er voor ieder kind’ is een gezamenlijke actie waarbij vrijwilligers uit de gemeente Vught zorgen voor een gezellige pakjesavond voor ruim 70 gezinnen in armoede in de gemeente. Het bestuur van de Vincentiusvereniging roept alle leden van de Rabobank op om te stemmen op Vincentiusvereniging Vught.

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …