Home / Algemeen / Doe jij al mee aan Plein Sportief?
Patisserie De Rouw

Doe jij al mee aan Plein Sportief?

Vraag jij je op woensdagmiddag wel eens af wat je kunt doen? Ga gezellig naar Plein Sportief! Iedere woensdagmiddag verzorgt MOVE Vught leuke sport- en spelactiviteiten. Deze activiteiten zijn voor alle kinderen uit Vught en Cromvoirt die in groep 3 t/m 8 van de basisschool zitten.

Wat je dan kunt doen? Wat dacht je van het wereldberoemde ‘James Bond-spel’, zeskamp of lasergamen? Maar er wordt ook gevoetbald en er vindt een racketfestijn plaats. Racketfestijn ken je misschien wel? Dat is vorig jaar ook gedaan tijdens de clinics bij jou op school. Kortom, heel veel gave activiteiten die je beslist niet mag missen. Wil je precies weten wat wanneer wordt gedaan, kijk dan gauw op www.movevught.nl onder het kopje ‘activiteiten’. Vind je het spannend om alleen te gaan? Helemaal niet erg, de kans is groot dat je bekenden ziet. En daarnaast is het natuurlijk ook hartstikke tof om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken, maar je mag natuurlijk ook jouw vriendjes of vriendinnetjes meenemen.

Helemaal gratis
Nu horen we jou denken, dit kost vast geld?! Dan hebben we goed nieuws. Deelname aan Plein Sportief is helemaal gratis! Inschrijven is niet verplicht, maar wel wenselijk. Inschrijven doe je via Sjors Sportief: www.sjorssportief.nl. Tot aanstaande woensdag van 14.30-15.30 uur in Sporthal Elzenburg, Lidwinastraat 12b, naast basisschool De Avonturier?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Ambities voor volgende raadsperiode: Onvoorwaardelijk kunnen meedoen in Vughtse samenleving

In Het Klaverblad van 15 juli gaf de Adviesraad Sociaal Domein (ASD) een aantal adviezen …