V.l.n.r.: Danilo, PartyfrieX, DJ Louis Laporte

D’n Opwèrmer Cromvoirt

Voor de 3e keer organiseren De Kneuters D’n Opwèrmer Cromvoirt. Na artiesten als John West, Henk Dissel, Raymond Hermans en Kafke is het dit jaar aan Zanger Danilo, DJ Louis Laporte en de PartyfrieX om van deze avond in de Oude Herberg op 11 februari een echte opwarmer voor het carnavalsfeest te maken. Aanvang 20.00 uur. Kaarten zijn te koop via deze link.

Danilo
Zeg je feest, Brabantste gezelligheid, bier en un delleke op z’n tijd, dan zeg je Danilo! Deze artiest weet als geen ander hoe je sfeer brengt met zijn uitgebreide repertoire aan feestnummers. Met zijn nieuwste single, ‘Het Kantinelied’, kunnen nergens de voeten stil blijven staan! Hét zangkanon uit Haaren belooft D’n Opwèrmer in slechts enkele minuten naar standje ‘feest’ te brengen.

Louis Laporte
Ooit begon hij ‘gewoon’ als DJ Maarten. Maarten van Bokhoven is als Louis Laporte waarschijnlijk één van Nederlands meest geboekte dj’s. Als 15-jarige startte hij zijn carrière als hobby op bruiloften en bedrijfsfeesten. Meer dan 2500 boekingen later heeft Van Bokhoven een zeer indrukwekkend scala aan uiteenlopende evenementen op zijn naam staan! Hiermee is hij specialist op het gebied van elk soort privéfeest en corporate event. Zijn enthousiaste houding achter de draaitafels en opzwepende draaistijl kenmerken een feest met DJ Maarten. Maar misschien nog veel belangrijker: hij kan als geen ander inspelen op het publiek!

PartyfrieX
Tom Wilborts en Bart Coppens vormen sinds 2013 feestduo PartyfrieX. De uit Budel afkomstige Bart is sinds jaren een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld. Café-eigenaar Tom pakt achter zijn bar regelmatig de microfoon. Op deze plaats kwamen ze op het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen. Hun debuutsingle ‘Allemaal Voor Jou’ was direct een knaller en sindsdien zetten ze vele cafés en feesttenten volledig op zijn kop. Voor hun single `Ik Moet Zuipen` zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef. De plaat breekt alle records en met `Maximaal` gaan ze over hun grenzen heen.

Kijk ook bij

Foute Kerstbingo zaterdag 9 december

Een avond vol gezelligheid met glühwein, kerstmutsen, kerstmuziek, een optreden van Jack van Raamsdonk en …