Home / Algemeen / D’n Balkenbreier voor Eric Willemse
Patisserie De Rouw

D’n Balkenbreier voor Eric Willemse

In een gezellige en volle zaal Elzenburg ontving Eric Willemse tijdens ‘Deun en Dender’ uit handen van Z.D.H. Prins Alfredo XX de onderscheiding en bijbehorende oorkonde van D’n Balkenbreier.

D’n Balkenbreier is een van de hoogste Dommelbaorzedurpse onderscheidingen voor niet te onderschatten inzet en uitvoering van muzikaal-carnavaleske of carnavalesk-muzikale kwaliteiten. Als kapelleider en muzikant van carnavalsvereniging ‘Net Zat’ is het voor Eric altijd een uitdaging om de muzikale grens bij zijn vereniging te verhogen. Eric heeft dat bewezen door samen met de muzikanten van Net Zat op diverse Deun en Dender-avonden prachtige carnavalsliedjes neer te zetten zoals Oh dè is mooi, Blauw en Geel, Glas in lood, Gij bent mun alles en Gaode met me mee. Verder is bekend dat Eric via de grote trom en nu met zijn trombone de muzikale noten rond laat zingen in Dommelbaorzedurp en in Oeteldonk, maar ook als trombonist zijn steentje heeft bijgedragen bij de jazz- en funkband ‘BeOff’.

Daarnaast beschikt Eric ook nog eens over acteertalent, hetgeen hij bij de jaarlijkse familieconcerten en Ouverturelure regelmatig heeft laten zien. Tot slot is deze duizendpoot ook nog eens de webmaster van Net Zat en beheert hij ook nog eens het muzikale archief van de vereniging met tomeloze inzet. Kortom, een heel goede reden voor de evenementencommissie van Dommelbaorzedurp om dit jaar deze muziekgigant voor te dragen voor deze mooie onderscheiding.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Tandartsenpraktijk De Valcke overgenomen door Beukenhof

Vanaf 1 september wordt de tandartsenpraktijk van André de Valcke aan de Molenrijnselaan 45 overgenomen …