Dit is de zomertrend in het land der tassen

Ingezonden mededeling

Bij mode denken we aan kleding, maar bij iedere nieuwe outfit past een nieuwe tas. Voor welke tas ga jij deze zomer?

De zomer vraagt om een nieuwe outfit. Dus haast je je naar de winkel voor zo’n heerlijk zittende lange zomerjurk, of twee. Kies je een toffe kleur espadrilles erbij en neem je gemakshalve ook die korte broek mee. En met kort bedoelen we kort, want dat is de trend.

Wat ook trend is, zijn ronde tassen. Die gooien deze zomer hoge ogen. Van de kleinste exemplaren tot de grotere. De ronde tas is je-van-het. En zit er zo’n geweldige kleur rood in je nieuwe jurk, dan weet jij wel welke tas daar het beste bijpast. Kies je kleur!

Waarschuwing: vul die XXL-handtas niet tot de nok toe vol
Een ander fenomeen dat we deze zomer zien is de enorme tas. Een huge exemplaar, XXL, flink uit de kluiten gewassen. Daar zit wel een kanttekening bij, want het is niet de bedoeling dat je deze handtas tot de nok toe vult. Ga maar na, dat is niet te tillen. Zelfs niet als je de handtas met een extra schouderband over je schouder zwiept. Bovendien is het ook geen gezicht. Nee, de dresscode oftewel de criteria om zo’n tas fashionable met je mee te dragen is om deze beperkt te vullen en dan over je schouder te dragen, zodat je je arm er stevig omheen kunt leggen. Ziet er tof uit!

Een XS-heuptas van Micmacbags mag gezien worden
Het tegenovergestelde kan ook goed deze zomer: een zo klein mogelijke tas om je heup of middel dragen. Micmacbags heeft van die geweldige exemplaren die zo mooi zijn, dat ze gezien mogen worden. Ook al zijn ze S of XS van formaat. Je stopt er met gemak je sleutels, portemonnee, bankpasjes en je smartphone in en hebt vervolgens je handen vrij. Lekker comfortabel. Kies er eentje die past bij je outfit qua kleur en zeker ook qua ceintuur. Die klik je om een colbertjasje, grote trui, lang T-shirt of jumpsuit. Helemaal mooi!

Kijk ook bij

De Avond4daagse Vught gaat door

“Een tweede jaar zonder Avond4daagse Vught is ondenkbaar. Vorig jaar hebben we het besluit moeten …