Dichtwedstrijd Roep om vrede

Dit jaar staat de dichtwedstrijd van Huis73 in het teken van vrede. De organisatie roept schrijftalent op om binnen het thema ‘Roep om vrede’ gedichten in te sturen. Ben jij graag creatief met taal? Een dichter in hart en nieren? Of wil je gewoon je stem laten horen over dit ingewikkelde onderwerp? Doe dan mee.

De jaarlijks terugkerende dichtwedstrijd van Huis73 biedt schrijftalent een podium. Een professionele jury onder leiding van juryvoorzitter Peter van Helden, al vele jaren Ambassadeur van Vrede, beoordeelt de gedichten en kiest de winnaar(s). Op zaterdag 30 september wordt tijdens poëziefestival ZIN AAN! bekend wie er gewonnen heeft.

Wat kun je winnen?
Allereerst mag jij natuurlijk met de eer strijken. Verder wordt jouw gedicht een jaar lang op een prominente plek in ‘s-Hertogenbosch getoond. Daarnaast ontvang je een bibliotheekabonnement voor een jaar, mag je een jaar lang gratis deelnemen aan alle activiteiten van het VerhalenAtelier én je wint een cursus bij Huis73.

Meedoen?
Schrijf een gedicht in de vorm van de V van Vrede bestaande uit maximaal 65 woorden binnen het thema ‘Roep om vrede’. Stuur het gedicht samen met je naw-gegevens vóór 10 september naar verhalenatelier@huis73.nl onder vermelding van ROEP OM VREDE.

Kijk ook bij

N65 richting Tilburg dicht

Vanmiddag (woensdag 21 februari) zijn twee vrachtwagens op elkaar gebotst op de N65 ter hoogte …