SONY DSC

Decemberacties Lionsclub Vught

Kerststerren voor de Vughtse blinden en slechtzienden

Traditiegetrouw verkoopt Lionsclub Vught Les Lunettes vlak na Sinterklaas op verschillende locaties in Vught kerststerren. Vorig jaar gooide het corona-virus roet in het eten en is besloten om de verkoop over te slaan. Door de oplopende besmettingen gaan wij het ook dit jaar noodgedwongen anders doen. Op zaterdag 11 december as. zullen wij geen kerststerren verkopen. Wij vinden het niet passen om dicht op de inwoners en voor de deuren van de winkels onze kerststerren aan te bieden.

Na een jaar stilstand, wil Lionsclub Vught wel geld ophalen voor onze fietstocht volgend jaar met de Vughtse blinden en slechtzienden. We nemen ze mee voor een dag fietsen op te tandem, waar we ook zelf de handen uit de mouwen steken! Wij bieden hen kosteloos een geheel verzorgde- en zorgeloze dag.

Maar daar is dus geld voor nodig. Daarom stellen wij iedereen in de gelegenheid om toch via de Lionsclub Vught kerststerren aan te schaffen. U kunt uw bestelling tot en met donderdag
9 december 2021 doorgeven aan een bij u bekend lid van Lionsclub Vught of per mail via secretariaat@lionsvught.nl. Onze mooie kerststerren kosten 5 euro per stuk en zoals gebruikelijk is er de keuze tussen rode of witte kerststerren. Op zaterdag 11 december zullen de Lionsleden de kerststerren bij u thuisbezorgen en met u afrekenen.

Winteractie voor Jeugd Actief
Naast de kerststerren heeft Lionsclub Vught dit jaar een mooie wijn- en bieractie opgezet, samen met hun leveranciers. De opbrengst van deze winteractie gaat grotendeels naar Jeugd Actief, waarmee wij een bijdrage leveren aan de wederopbouw van een schuur na de recente brand. Uw keuze bestaat uit een lokaal speciaal bierpakket, drie witte wijnen en drie rode wijnen. De wijnen worden verkocht per doos van 6 flessen.

Meer informatie over de verschillende wijn- en bierpakketten, de prijzen en hoe u ze kunt bestellen, kunt u vinden op onze website www.vught.lions.nl/lions-winteractie-2021.

Kijk ook bij

Vught zet nieuwe stappen in ontwikkelingen rondom de PI

Het tracé van de nieuwe tijdelijke ontsluitingsweg bij de Penitentiaire Inrichting (PI) Vught is bekend. …