December in Vught-Centrum

De werkzaamheden in het Vughtse centrum worden afgerond. De parkeerplaats bij Albert Heijn is weer te gebruiken en vergeet niet dat er ook een parkeergarage is onder Jumbo waar je gratis kunt parkeren met de parkeerschijf. In de Marktveldpassage zijn een paar prachtige levende etalages gemaakt, met een glimlach om de mond staat groot en klein voor de ruiten. Ook de ijsbaan is weer opgebouwd en vanaf vrijdag kun je volop schaatsen.

Wil je nog meedingen naar een minuut gratis winkelen of naar een mooie cadeaubon, koop dan in de Marktveldpassage bij de deelnemende winkeliers en vul de kansbon in. Tot zondag kun je deelnemen. Tijdens de Kerstproeverij op dinsdag 17 december worden de prijswinnaars bekendgemaakt.

Ook dit jaar kan er volop geschaatst worden van vrijdag 13 december t/m zondag 5 januari op de ijsbaan. Tijdens deze periode worden er weer verschillende activiteiten georganiseerd. De ijsbaan wordt vrijdag tussen 18.00 en 18.30 uur geopend. Daarna vrij schaatsen tot 22.00 uur. Het volledige programma is te vinden op www.ijsbaanvught.nl.

Kerstproeverij
Tijdens de Kerstproeverij op dinsdag 17 december van 19.00 tot 21.00 uur kun je volop proeven van heerlijke hapjes en drankjes in een gezellige sfeer. Laat je als karikatuur vastleggen bij Bruna. Etos zorgt voor een feestelijke make-up en nagelversiering. Wil je weten hoe de kerstgerechtjes van Albert Heijn smaken of hoe je ze moet maken, zorg dan dat je erbij bent. Op zondag 22 december zijn de meeste winkels in het centrum geopend om je kerstinkopen te doen. Natuurlijk is er muziek, gratis erwtensoep en chocolademelk. Van 12.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom.

Kijk ook bij

Volkskerstzang in ‘Het Huis van Brabant’

Op zondag 11 december a.s. zal voor de 32e keer de Volkskerstzang (VKZ) plaatsvinden in …