Debuutsingle Vughtse FIERE

Op vrijdag 22 maart brengt de Vughtse singer-songwriter FIERE haar debuutsingle ‘Wie Ik Ben’ uit. Dit lied is het startschot naar een reeks singles die samen uiteindelijk FIERE’s debuut-EP zullen vormen. Op 6 april staat FIERE op het Booster Festival in Enschede met haar strijkerstrio en bandleden.

“Ik maak muziek voor je hart, durf jij het te voelen?” Deze vraag bevat de overkoepelende thematiek voor FIERE’s muziek. De zangeres heeft zelf vaak ervaren dat ze een deel van zichzelf niet kon laten zien. De emotie die dit met zich meebracht wilde zij in deze single verwerken. Zelf zegt ze, dat dit verborgen deel haar breekbare kant is: “Jarenlang toonde ik de wereld alleen mijn optimisme, terwijl ik zoveel meer ervaarde. Door mijn emoties op te kroppen voelde ik me vaak eenzaam en onbegrepen. Mijn grootste doel is daarom ook om via mijn muziek open te zijn over deze emoties, om zo zoveel mogelijk mensen laten weten dat ze niet alleen staan in hun gevoelens.”

TikToK
Door de inzet van TikTok weet FIERE een steeds groter publiek te bereiken. Het aantal volgers groeit dagelijks en ze ontvangt veel enthousiaste reacties op de boodschap in haar nummers: “Mensen reageren dat ze zich door mijn muziek begrepen en gezien voelen”, zegt FIERE, die zo haar doel realiteit ziet worden. Wil je meer van FIERE zien én horen? Volg haar dan op instagram of tiktok met de naam: Fiere_music, of op spotify met de naam FIERE.

Kijk ook bij

De beste accessoires voor je telefoon

Advertorial Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone. Alleen een smartphone hebben met een oplaadkabel …