De Vicki Brownhuis Spinningmarathon komt terug

Op zondag 17 september houdt het Vicki Brownhuis voor de vierde keer een Spinningmarathon op de Markt in ’s-Hertogenbosch. Het doel van de Spinningmarathon is om sponsorgeld op te halen voor het centrum voor leven met en na kanker. Met de opbrengst kunnen ontspannende en creatieve activiteiten voor de gasten worden georganiseerd. Door mee te doen of te doneren aan de Spinningmarathon zet jij je in voor het goede doel en maak je direct een verschil.

De Spinningmarathon duurt van 11.00 tot 18.00 uur. Er zijn zes rondes en elke ronde duurt een uur. Met opzwepende muziek en aangemoedigd door een spinningsinstructeur en het publiek kun jij je een uur lang lekker in het zweet werken. Deelname kan ook in groepsvorm. Je kunt je dus ook inschrijven als team samen met je collega’s, vrienden of familie. Wil je niet meedoen maar liever komen kijken? Natuurlijk kun je de deelnemers ook de hele dag aanmoedigen.

Als deelnemer is het de bedoeling dat je sponsorgeld gaat verzamelen. Het Vicki Brownhuis is een vrijwilligersorganisatie en volledig afhankelijk van acties, donaties en subsidies. Door deel te nemen draag je bij aan de kwaliteit van leven van mensen uit ‘s-Hertogenbosch en omstreken die te maken krijgen met kanker.

Wil je graag meefietsen of doneren?
Je kunt je nu inschrijven. Voor meer informatie, klik hier.

Over het Vicki Brownhuis
Het Vicki Brownhuis is in 1992 opgericht en het eerste centrum voor leven met en na kanker in Nederland. Het geeft aandacht aan de psychosociale aspecten van kanker en is daarmee een aanvulling op de formele zorg. Het Vicki Brownhuis is er voor iedereen in ‘s-Hertogenbosch en omgeving  die wordt geraakt door kanker: volwassenen en kinderen, hun naasten en nabestaanden. In een informele huiskamersetting wordt gasten een warme ontmoetingsplek geboden zonder tijd- en regeldruk. Je vindt een luisterend oor, informatie, kunt lotgenoten ontmoeten en meedoen aan ontspannende en creatieve activiteiten.

Kijk ook bij

Nieuw seizoen Vertelpodium Het Lopende Vuur

Vrijdagavond 13 oktober begint het verhalenseizoen van Het Lopende Vuur in Den Bosch weer met …