De Van Helvoort Fairplay Cup op 24 augustus

De selectiespelers en -speelsters van de voetbalclubs Zwaluw VFC uit Vught, VV Helvoirt uit Helvoirt en RKSV Nemelaer uit Haaren trappen het seizoen opnieuw af met een onderling toernooi. Voor de tweede keer wordt gestreden om de Van Helvoort Fairplay Cup, genoemd naar het sporthuis uit Vught dat voor alle drie de clubs de kledingsponsor is.

Het toernooi vindt plaats op 24 augustus bij Nemelaer in Haaren, de voetbalvereniging die dit jaar haar 75 jarig bestaan viert.
De drie dorpsclubs hebben een goede onderlinge band en de meeste selectiespelers van deze voetbalverenigingen kennen elkaar van school, werk, uitgaan en andere verenigingen. Maar doordat ze in verschillende competities spelen, treffen ze elkaar zelden op het voetbalveld. Dit toernooi, op hun initiatief en dat van de sponsor opgezet, zorgt voor een mooie voetbalavond voor de eerste en tweede elftallen bij de mannen en de eerste elftallen van de vrouwen. De aanvang is om 18.30 uur op sportpark de Walzaad in Haaren, Sportlaantje 1a.

Het programma
Om 18.30 uur Zwaluw VFC 1-VV Helvoirt 1, VV Helvoirt 2-Zwaluw VFC 2 en RKSV Nemelaer VR 1-Helvoirt VR1.
Om 19.30 uur beginnen de wedstrijden: VV Helvoirt 1-RKSV Nemelaer 1, RKSV Nemelaer 2-VV Helvoirt 2 en Zwaluw VFC 1 VR 1- RKSV Nemelaer VR 1.
Om 20.30 uur komt RKSV Nemelaer 1 in het veld tegen Zwaluw VFC 1, speelt Zwaluw VFC 2 tegen RKSV Nemelaer 2 en VV Helvoirt VR 1 tegen Zwaluw VFC VR 1.

Kijk ook bij

Benefietconcert met Og3ne en Emmelie

Op vrijdag 23 december om 20.00 uur is de Ruwenberg het kerstdecor voor het benefietconcert …