De swingende jaren ’80 op NOVO3 op 4 juli

Op 4 juli is er een nieuwe aflevering van VBB Classics in het NOVO3-radio zaterdagochtendprogramma ‘Van Buuren Begint!’ Het uur tussen 09.00 en 10.00 wordt uitsluitend gevuld met muziek uit een bepaald decennium.

Op zaterdag 4 juli zijn dat de eighties. Ter inspiratie, denk aan The Time Of My Life van Bill Medley & Jennifer Warnes, Nikita van Elton John, How ‘bout Us van Champaign. Maar ook Benny Neyman, UB40, Anita Meier of The Simple Minds waren ‘hot’ in de eighties. Of muziek van Stevie Wonder, The Bangles, Bruce Springsteen, the Commodores, Prince, Madonna, Abba en ga zo maar door! Je lievelingsplaat of `guilty pleasure` zit er vast wel tussen!

Verzoekplaten welkom
Laat voor 4 juli weten wat je muziek uit de jaren ’80 is, welk plaatje brengt mooie herinneringen terug? Je kunt jouw verzoek op verschillende manieren kenbaar maken: spreek de voicemail in, sms of app je keus naar 06-10066912 of laat een bericht achter op de Facebookpagina van het programma: facebook.com/VanBuurenBegint.

Presentator Frans van Buuren zal tijdens het programma berichtjes melden uit de jaren tachtig om nog meer in de sfeer van die tijd te komen.

Het programma is te beluisteren via www.novo3.nl (en klik dan op de Luister Live knop), maar wil je een link om te koppelen aan een externe player zoals Sonos of VLC player gebruik dan: http://www.luisternovo3.nl:8002/stream.

Kijk ook bij

Volkskerstzang in ‘Het Huis van Brabant’

Op zondag 11 december a.s. zal voor de 32e keer de Volkskerstzang (VKZ) plaatsvinden in …