De Schalm wint Vughtse Dance Battle

Slechts zes weken, één uur per week, is er geoefend door de deelnemers aan de Vughtse Dance Battle. En zij hebben wederom iedereen verbaasd. Wat is het toch ontzettend knap dat de kinderen in zo’n korte tijd zo’n geweldig optreden neerzetten.

Een uitverkocht Theater de Speeldoos zag de kinderen van basisscholen de Avonturier, de Lichtstraat, de Leydraad, het Molenven, de Koningslinde, de Schalm en de Piramide prachtige optredens verzorgen. Het driekoppige jurypanel, bestaande uit Anja van Mackelenbergh (MDM), wethouder Toine van de Ven en Heleen Korthals (Plaza Cultura), hebben een heel mooie maar ook erg moeilijke avond gehad. Het niveau lag erg hoog en de onderlinge verschillen waren minimaal, maar uiteindelijk is de jury tot een beslissing gekomen. De winnaar van de Vughtse Dance Battle 2019 is geworden: Basisschool de Schalm. De winnaars mochten de prestigieuze beker én wisselbeker in ontvangst nemen en nog eenmaal de winnende dans showen. Daarnaast krijgen zij op 4 april de kans om hun dans nogmaals op te voeren tijdens Good Moves, het dansevenement van de Piramide.

Alle kinderen kregen na afloop een herinneringsmedaille en een gaaf tasje. Dit is speciaal door The Transfer Factory beschikbaar gesteld ter gelegenheid van het 5-jarige jubileum van de Vughtse Dance Battle. Naast The Transfer Factory, wil MOVE Vught ook graag Electro World Hamers en Jumbo Vught – Vughtse Hart bedanken voor hun bijdragen.

Vijf jaar Vughtse Dance Battle is niet niks en daar is MOVE Vught erg trots op! Dankzij de inzet van de dansdocentes van MDM heeft MOVE Vught er weer een feest van gemaakt, dat wat hen betreft na deze vijfde editie niet ophoudt. Op naar de Vughtse Dance Battle 2020!

Kijk ook bij

Kerstconcerten Kerstkoor Boxtel

De Vereniging Kerstkoor Boxtel zal dit jaar twee kerstconcerten verzorgen. U bent van harte welkom …