De Rode Rik zoekt enthousiaste vrijwilligers

Vindt u het leuk om met mensen om te gaan én de handen uit de mouwen te steken? In een mooie ontmoetingsruimte met mensen om je heen en waar het gezellig en levendig is? Dan is het vrijwilligerswerk in De Rode Rik iets voor u!

De Rode Rik is een ontmoetingsplek voor de buurt in wijk de Baarzen in Vught. Een plek waar iedereen welkom is en waar vele mooie activiteiten zijn en ontstaan. Dit alles kan dankzij de inzet van de vele vrijwilligers die zich met plezier voor De Rode Rik inzetten.

Gastvrouwen/-heren voor zondagmiddag
Voor de zondagmiddag wordt gezocht naar enthousiaste vrijwilligers die maandelijks bezoekers welkom heten, een kopje koffie of thee inschenken en een praatje maken. Na afloop ruimt u samen met de andere vrijwilligers de boel op. De koffiemiddag op zondag begint om 14.00 uur en u bent om 17.30 uur weer klaar.

Handen uit de mouwen
Vindt u het leuk om in de keuken te werken? En de gasten op donderdagavond te ontvangen voor de warme maaltijd en deze uit te serveren? Dan is De Rode Rik op zoek naar u! Een enthousiast team van vrijwilligers doet dit werk al jaren. Het geeft veel voldoening en plezier. Het team start donderdagmiddag omstreeks 16.30 uur tot ongeveer 20.00 uur.

Dinsdagmiddag
Ook voor de dinsdagmiddag wordt gezocht naar enthousiaste gastvrouwen of -heren. Voor het schenken van koffie en het maken van een praatje met de bezoekers. Van 14.00 tot 17.00 uur.

Belangstelling
Raakt u enthousiast? Neem dan contact op met Staycie van Gogh, Welzijn Vught via telefoonnummer 073-6565350 of mail naar: info@welzijnvught.nl. Ook met vragen kunt u uiteraard met haar contact opnemen.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …