Home / Algemeen / De Rode Rik open op tweede kerstdag
Patisserie De Rouw

De Rode Rik open op tweede kerstdag

Ook op tweede kerstdag bent u welkom in De Rode Rik voor een heerlijk kopje koffie, een praatje en gezelligheid van 11.00 tot 13.00 uur. Er wordt een kerstlunch aangeboden. Iedereen is welkom en kan spontaan binnenlopen en mee-eten.

“De feestdagen zijn dagen waarop mensen graag samen zijn en elkaar opzoeken. Dat kan ook in De Rode Rik”, vertelt Arno van der Lee, beheerder van De Rode Rik. “Juist in deze tijd van het jaar is het fijn dat mensen elkaar laagdrempelig kunnen ontmoeten.”

Kerstlunch
Hebt u nog geen plannen voor tweede kerstdag? Of wilt u graag buiten de deur eten op deze dag? U bent welkom in De Rode Rik. Voor 2 euro kunt u een kopje koffie drinken en samen met anderen genieten van een kerstlunch bestaande uit een worstenbroodje en sneetje kerststol. Vooraf inschrijven is gewenst. U kunt dit doen in De Rode Rik.

Oliebollen
Tijdens de koffieochtend op dinsdag 31 december zorgen we dat er heerlijke oliebollen voor u klaarstaan. U bent welkom van 09.30 tot 11.30 uur.

Contact
Voor meer informatie over De Rode Rik of het programma van de feestdagen kunt u contact opnemen met Arno van der Lee, beheerder van De Rode Rik. Arno is bereikbaar via telefoonnummer 06-51747525 of avanderlee@yahoo.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Tandartsenpraktijk De Valcke overgenomen door Beukenhof

Vanaf 1 september wordt de tandartsenpraktijk van André de Valcke aan de Molenrijnselaan 45 overgenomen …