De Rode Rik is weer volop open

Eindelijk kunnen de deuren van de Rode Rik weer helemaal open. Voor een kopje koffie, een praatje én de vele activiteiten. Reikhalzend keken bezoekers en vrijwilligers ernaar uit! Wel is er – net als in de horeca – voorafgaand aan de binnenkomst een coronacheck via de app. Bezoekers worden gevraagd om de QR-code te laten zien of een kopie ervan. De Rode Rik volgt de richtlijnen zoals de overheid deze aan de horeca stelt. Dit geldt ook voor de andere ontmoetingsruimten, De Molenhoek en de Huiskamer aan de Helvoirtseweg.

“Het is ontzettend fijn dat mensen weer meer samen kunnen komen, zegt Arno van der Lee, beheerder van de Rode Rik enthousiast. “Mee kunnen doen aan de activiteiten in de Rode Rik. Zoals het Lunchen & Bewegen, de stoelyoga, workshops glasschilderen en schilderen of genieten van een interessante lezing. Ook dat kan! Gelukkig kunnen we ook weer starten met de warme maaltijden op donderdagavond en de maandelijkse Lange Eettafel. We kunnen dit doen dankzij de inzet van de vele vrijwilligers. Daar zijn we enorm blij mee.”

Programma
Een greep uit het programma voor de maand oktober: Woensdag 13 oktober ‘Workshop glasschilderen’ 09.30 uur en bingo 19.30 uur; vrijdag 15 oktober stoelyoga op inschrijving 10.00 uur en ‘Lange Eettafel’ 12.00 uur; woensdag 20 oktober ‘Lunchen & Bewegen’ om 12.00 uur; donderdag 21 oktober lezing: ‘De lange levensloop van sterren’ 14.00 uur; dinsdag 26 oktober: ‘In gesprek met José de Vaan’ 10.00 uur; woensdag 27 oktober ‘Workshop schilderen’ op het doek 09.30 uur; donderdag 28 oktober Muzieksalon 14.00 uur en vrijdag 29 oktober stoelyoga op inschrijving, 10.00 uur. Natuurlijk bent u ook welkom op de koffie-uurtjes op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend. Het samen eten op dinsdagmiddag en donderdagavond en de denksportmiddag op dinsdagmiddag. Meer informatie over het programma treft u in de advertentie, elders in Het Klaverblad en op de website: www.roderik2.nl

Warm welkom
De medewerkers van De Rode Rik vinden het een feest om u weer te mogen begroeten. In de eerste week van oktober 2021 trakteren ze daarom iets lekkers bij de koffie.

Kijk ook bij

Opa-en-omadagen in Museum Slager

Kinderen, ouders en opa’s en oma’s zijn altijd al welkom in Museum Slager. In de …