De Rode Rik is weer volop open

Eindelijk zijn de deuren van De Rode Rik weer helemaal open. Voor een kopje koffie, een praatje én de vele activiteiten. Reikhalzend keken bezoekers en vrijwilligers ernaar uit! De Rode Rik volgt de richtlijnen zoals de overheid deze aan de horeca stelt. Dit geldt ook voor de andere ontmoetingsruimten, De Molenhoek en de Huiskamer aan de Helvoirtseweg.

“Het is ontzettend fijn dat mensen weer meer samen kunnen komen”, vertelt Arno van der Lee, beheerder van De Rode Rik enthousiast. “En kunnen meedoen aan de activiteiten in De Rode Rik. Zoals het Lunchen & Bewegen, workshops glasschilderen en schilderen of genieten van een interessante lezing. Ook dat kan. Gelukkig kunnen we ook weer starten met de warme maaltijden op donderdagavond en de maandelijkse ‘Lange Eettafel’. We kunnen dit doen dankzij de inzet van de vele vrijwilligers. Daar zijn we enorm blij mee.”

Programma
Een greep uit het programma voor de maand maart: woensdag 9 maart bingo, aanvang 19.30 uur; donderdag 17 maart lezing ‘Het ontstaan van de fabriekshuizen’, aanvang 14.00 uur; vrijdag 18 maart ‘Lange Eettafel, 12.00 uur; dinsdag 29 maart in gesprek met José de Vaan, 10.00 uur; woensdag 30 maart workshop schilderen, aanvang 09.30 uur; donderdag 31 maart muzieksalon, 14.00 uur.

Welkom
Natuurlijk bent u ook welkom op de koffie-uurtjes op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend. Het samen eten op dinsdagmiddag en donderdagavond en de denksportmiddag op dinsdagmiddag. Meer informatie over het programma treft u op de website: www.roderik2.nl.

Kijk ook bij

Verkoop 10 woningen in Marktveldplein gestart

Green Real Estate maakt bekend op 8 december 2023 te starten met de verkoop van …