De keinder deinderen deur

Op zondagmiddag 5 februari wordt in Elzenburg een spectaculaire spelmiddag gehouden voor alle basisschoolkinderen uit Dommelbaorzedurp, Keiespellersdurp en Kneutergat. De Keinder Deinderen Deur! De toegang is gratis.

Dit geweldige nieuwe evenement bestaat uit een spellencircuit uitgewerkt op een hippe manier. Denk bijvoorbeeld aan levend stratego tegen misschien wel Prins Alfredo XXI, lasergamen met de Hofdame, archery tag, vloggen. En voor de allerkleinsten ballengooien en ringwerpen, de Ties & Fien-poppenkast, schminken, een kinderbar en grote suikerspinnen. Een vrolijke en actieve middag met als afsluiter een kindershow van de jongens van REP.

Dommeldurps Dweilcafé voor volwassenen
Ook aan de volwassenen is gedacht. In het Dommeldurps Dweilcafé in de foyer wordt de middag ingevuld met een gezellig stukje muziek van onder andere onze Dommelbaorzedurpse muziekclubkes Danmârzo, Deesjavu, De JJ-Bende en een swingend optreden van Lars met Nederlandse meezingers.

Toegang gratis
De organisatoren willen er samen met u, ouders, opa’s en oma’s, keinder en keinder van de keinder een oergezellige middag van maken! Zij zien u graag op 5 februari vanaf 13.00 uur in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg, Lidwinastraat 12C, Vught. De toegang is gratis en voor ieder kind is er een gratis smulkaart!

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …