(Foto: Cees Ringelberg)

De Keinder Deinderen Deur op zondag 28 januari

Na het grote succes van de eerste editie van dit nieuwe kinderevenement gaat het op zondagmiddag 28 januari vanaf 13.00 uur in Elzenburg weer een spectaculaire middag worden voor basisschoolkinderen. De toegang is gratis.

Dit gezellige evenement in aanloop naar carnaval bestaat uit een superleuk spellencircuit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lasergamen, IPS Arena, silent disco, karaoke, mega legoblokken, ballengooien en ringwerpen, de Ties & Fien poppenkast, een kinderbar, grote suikerspinnen en een swingende act van de Jongens van REP. Daarnaast krijgt ieder kind (tot 12 jaar) een smulkaart waarmee je gratis ranja, chips en een suikerspin krijgt en je ook nog eens fantastisch leuk geschminkt kan worden. Het wordt een vrolijke, ongedwongen en actieve middag!

Dommeldurps Dweilcafé voor volwassenen
Natuurlijk is er ook aan de ouders gedacht. Het programma in het Dommeldurps Dweilcafé in de foyer en d’n Elze wordt deze middag ingevuld met een gezellig stukje muziek van de JJ-Bende, Danmârzo, de Knolderapen en Deesjavu. Ook is er een optreden van Sjannie. De organisatie gaat er samen met jullie, ouders, opa’s en oma’s, keinder en keinder van de keinder een gezellige middag van maken. Jij komt toch ook!? Trek je leukste carnavalsoutfitje aan (niet verplicht) en tot ziens op 28 januari in Elzenburg!

Kijk ook bij

Hennepkwekerij met 300 planten in huis Vught

De politie heeft maandag na een melding een hennepkwekerij gevonden in een huis aan de …