De Jong Accountants en Adviseurs wint Exact Cloud Awards

De Jong Accountants en Adviseurs heeft de Exact Cloud Award 2017 gewonnen. Deze prestigieuze titel werd tijdens het Exact Live Event op woensdag 15 november uitgereikt. Volgens de jury is het kantoor uit Vught ‘het toonbeeld van innovatief samenwerken met klanten’. 

De Exact Cloud Award is de jaarlijkse verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar grote hoogte stuwen. De uitreiking vond dit jaar voor de vijfde keer plaats. Driehonderd kantoren waren genomineerd en ruim vierduizend mensen hebben hun stem uitgebracht.

Juryoordeel
Volgens de jury zet het Vughtse kantoor technologie in om de klant beter te bedienen en de interne processen nog beter te beheersen. “Klanten en de eigen medewerkers krijgen – gevraagd en ongevraagd – relevante signaleringen. De zes klantbeloften zijn helder en gelden voor iedere klant. De Jong gebruikt actief het netwerk, het creëert zelfs een community door flexwerkplekken in het eigen kantoor aan te bieden. De Jong Accountants en Adviseurs mag zich daarom Exact Cloud Accountant van het jaar noemen.”

Kijk ook bij

Lucas Duynisveld wint nationale eindronde International Junior Science Olympiad

Gymnasium Beekvliet is als school zeer actief op olympiades en dit jaar ook heel succesvol. …