Yvonne Kolmans van Welzijn Vught, Caroline Douwes van Reinier van Arkel, Gerdie Jans Rat van Woonwijze en Angele van de Water van de Ondernemersvereniging Marktveld (v.l.n.r) ondertekenen het ‘Damesakkoord’ in ‘De Huiskamer’. (Foto Wieneke Hofland / Woonwijze)

De Huiskamer aan de Marktveldpassage viert feest

Circa een jaar geleden – op 16 januari 2018 – nam De Huiskamer zijn intrek in het voormalige pand van Chopin aan de Raadhuisstraat in het centrum van Vught. Sinds die tijd schenken enthousiaste vrijwilligers vier dagen in week ‘koffie, thee én aandacht’.

De Huiskamer is een plek geworden waar bezoekers én vrijwilligers graag komen, voor een praatje, of om de krant of tijdschriften te lezen. Passend bij dit enthousiasme vieren de vrijwilligers het eenjarig feestje graag met bezoekers. Met een heerlijke appelflap bij elk kopje koffie of thee, van donderdag 24 januari tot en met 29 januari. Iedereen is welkom. De Huiskamer is geopend van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. “Het is een fijne plek om een praatje te maken of om de krant en tijdschriften te lezen.” Ook kan er gewacht worden op de taxi of Seniorenbus.

De Huiskamer is een samenwerking tussen Welzijn Vught, Reinier van Arkel, centrummanagement en Woonwijze.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerdie Jans Rat, adviseur Participatie Woonwijze. Telefoonnummer (073) 656 23 82 of g.jansrat@woonwijze.nl.

Kijk ook bij

Schrijfwerkplaats voor kinderen

Schrijven kan over alles: bijzondere herinneringen, fantasieën, kunstwerken, kleuren, gedachtes, vriendjes, vriendinnen en nog veel …