De Herfstspeeldagen komen er weer aan!

Verzamel snel je vriendjes en vriendinnetjes voor vier dagen vol plezier tijdens de ‘Herfstspeeldagen’ in Vught. Die worden gehouden van 22 t/m 25 oktober voor jongens en meisjes van 4 tot en met 12 jaar. Schrijf deze datum gauw in jullie agenda! De online inschrijving start 8 oktober om 12.00 uur. Houd de Facebookpagina en website www.jeugdwerkrozenoord.nl goed in de gaten. Nog vragen? Stuur gerust een e-mail naar: speeldagen@jeugdwerkrozenoord.nl.
Wat er tijdens deze 4-daagse speelweek gaat gebeuren is nog een verrassing. Wel kunnen de organisatoren verklappen dat de deelnemers veel spellen, toneel, grappen en lol gaan beleven.

Meehelpen?
De organisatoren van de Herfstspeeldagen zoeken nog nieuwe (hulp)leiding. Ben jij of ken jij die ene heel leuke meid of knul die graag wil helpen? Dan mag je altijd een e-mail sturen, ook als je meer informatie wilt ontvangen over de speeldagen.
Wat wordt geboden? Naast de vier gezellige dagen met de kinderen, heeft Rozenoord ook elke avond een leuk en gek programma voor de leiding. Wat daar te beleven valt, is elke editie weer een verrassing. Eén ding kunnen de organisatoren beloven: het worden gezellige avonden.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …