De Hartstichting zoekt collectanten in Helvoirt

Van 7 t/m 13 april vindt de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting plaats. Om deze week tot een succes te maken, is de Hartstichting op zoek naar zoveel mogelijk collectanten. Tijdens de collecteweek komen de collectanten in beweging voor een betere hartgezondheid voor iedereen.

Wilma is hartpatiënt en collecteert al jaren voor de Hartstichting: “Een bijdrage leveren aan een goed doel vind ik belangrijk. Ik vind het ook fijn dat ik kan collecteren in mijn eigen buurt, zo ben ik ook nog eens in contact met veel buurtgenoten.”

Bijna 1 miljoen
Als we niets doen, groeit het aantal hart- en vaatpatiënten binnen 6 jaar met bijna een miljoen. Om dit tegen te gaan moeten we de hartgezondheid in Nederland verbeteren. Allereerst wil de Hartstichting zorgen dat mensen géén hart- of vaatziekte krijgen. Door te zorgen voor een gezondere leefomgeving en het tijdig opsporen van risicofactoren zoals hoge bloeddruk. Tegelijk is de stichting er voor mensen met een hart- of vaatziekte die nú hulp nodig hebben. Door te blijven inzetten op wetenschappelijk onderzoek om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter te behandelen.

Meld je aan
Meedoen is makkelijk! Je loopt in je eigen wijk en het collecteren duurt ongeveer twee uurtjes. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Henk van Hout, 06-25187868 of hvanh11@hetnet.nl.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …