De Grote Sinterklaasfilm ‘Trammelant in Spanje’ in de Speeldoos

De Grote Sinterklaasfilm – Trammelant in Spanje is op woensdag 30 november om 14.30 uur te zien in de Speeldoos in Vught. Voorafgaand aan de film komt om 14.00 uur Sinterklaas met zijn pieten op bezoek!

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er immers voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden, breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af? De familiefilm onder regie van Lucio Messercola met o.a. Robert ten Brink, Party Piet Pablo en vele anderen duurt 75 min.

Kaarten
Entree normaal 6,50, jeugd t/m 12 jaar 5,50. Kaarten zijn online te reserveren via www.theaterdespeeldoos.nl.

Kijk ook bij

Schrijf je in voor het Open Podium

Wil je je instrument laten zien en horen? Dan is het Open Podium iets voor …

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.