Home / Algemeen / De geheugenbibliotheek in DePetrus
Patisserie De Rouw

De geheugenbibliotheek in DePetrus

Sinds een jaar is er in DePetrus een geheugenbibliotheek. Deze wordt gerund door vier enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn twee keer per week, op dinsdagmiddag en vrijdagochtend, aanwezig.

U kunt bij de geheugenbibliotheek terecht voor boeken en spelletjes met betrekking tot het geheugen en dementie. Er is tevens informatiemateriaal voor mantelzorgers, familie, medewerkers in de zorg en geïnteresseerden. De boeken en materialen worden ook onder de aandacht gebracht tijdens de avonden van het geheugencafé. Wist u dat er ook allerlei spelletjes en materialen zijn die leuk zijn om te doen met mensen met dementie?

Informatie
Ga gerust eens langs op dinsdagmiddag of vrijdagochtend in DePetrus. U vindt de vrijwilligers vooraan links aan de grote tafel. En vindt u het prettig om wat meer apart te praten, dan is dat ook mogelijk. Zij zijn graag bereid u van allerlei informatie te voorzien over de boeken, materialen en activiteiten die in Vught georganiseerd worden.

Vrijwilligers
Het team zoekt nog vrijwilligers om de doelstelling uit te dragen, namelijk meewerken om Vught als dementievriendelijke gemeenschap op de kaart te zetten. U kunt contact opnemen met Yvonne Kolmans van Welzijn Vught, yvonnekolmans@welzijnvught.nl, 06-46752773.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Een tekenbeet? Dit moet je doen

Ingezonden mededeling Een wandeling maken, een verjaardag buiten vieren, een fietstochtje door de bossen. Allemaal …