De dorpskwis in Cromvoirt gaat door!

Op zaterdagavond 12 december staat de zevende editie van de jaarlijkse dorpskwis gepland; de DCCK. Het was een flinke uitdaging voor de organisatie. Inventarisatie in het dorp leverde een overweldigende hoeveelheid enthousiaste reacties op, iedereen heeft zin in een leuke avond. En daar wordt gehoor aan gegeven! Burgemeester Van de Mortel zal de aftrap geven.

Dit jaar krijgt de dorpskwis een digitale variant. De ingeschreven teams kunnen met gebruik van videomeeting gezamenlijk werken. Gedurende de avond zijn er ook enkele momenten waarbij de verschillende teams elkaar online treffen. Voor de kinderen is een eigen kwisboek; de DCCKK (De Crommertse Corona Kinder Kwis).

Anders dan in vorige jaren is het niet langer nodig om vanuit één adres in Cromvoirt te werken. Dus mocht je veel affectie met Cromvoirt hebben, maar er niet (meer) wonen, ook dan kun je dit jaar prima meespelen.

Aanmelden kan nog tot 8 december op decrommertsekwis@gmail.com. Ook met vragen kun je hier terecht. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Kijk ook bij

Bart van de Hulsbeek stopt als wethouder in Sint-Michielsgestel

Bart van de Hulsbeek (VVD) ) stopt als wethouder van Sint-Michielsgestel. Hij heeft de fractie, …