(Foto: Cees Ringelberg)

‘De Deurgeschoten Knol 2023’ voor Petra Maas

In aanloop naar carnaval gaf carnavalsvereniging De Knolderapen op zondag 29 januari na twee jaar afwezigheid traditiegetrouw het jaarlijkse concert D’n Opmaot. Tijdens deze zeer drukbezochte muzikale middag in de foyer van Theater de Speeldoos in Vught reikte voorzitter Hans Meijs de hoogste onderscheiding van de vereniging uit, De Deurgeschoten Knol.

Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan een persoon, vereniging of organisatie die zich de afgelopen jaren heeft ingezet voor het Vughtse carnaval of voor CV De Knolderapen in het bijzonder. Dit jaar viel de eer te beurt aan Petra Maas. Zij ontving de onderscheiding onder andere voor haar jarenlange inzet bij Stichting Jeugd- en Jongerencarnaval (JJ) in Vught. Maar ook als succesvol onderneemster van ‘Dit of Dat’ is zij onmisbaar voor alle Vughtse verenigingen waar het gaat om print, drukwerk of belettering. Hans Meijs: “Onze vereniging spreekt uit ervaring.” Zoals gebruikelijk werd de decorandus ‘versierd’ met de gekleurde Knollensjaal en bijbehorende zilveren dasspeld.

Kijk ook bij

Cursus Sterrenkunde in Den Bosch

Galaxis, de afdeling ‘s-Hertogenbosch van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS), verzorgt …